Teemme työympäristöstäsi toimivan. Se tarkoittaa sujuvia rutiineja, ergonomista ja viihtyisää työympäristöä, tehokkaita toimistokoneita, tarpeellisia toimistotarvikkeita virvokkeita unohtamatta.

Haasta ammattilaisemme! Rakennamme yhdessä ratkaisun, jolla saamme yrityksesi toimistotyöt sujumaan ketterästi paikallisessa toimipisteessä, etänä tai maailmalla.

Make your workplace work
 


Myymälämme on avoinna 
ma–pe klo 8–16

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme!

06 320 46 00 
AJANKOHTAISTA

Cavoline-tuotteilla laitat työpisteen johdot järjestykseen!

Oletko kyllästynyt johtoviidakkoon?

Uudella Cavoline-tuoteperheellä pidät työpisteesi siistin ja organisoidun näköisenä tyylistä tinkimättä. Tutustu tuotteisiin!

Lue lisää!
AJANKOHTAISTA

StandUp Cork on luonnollinen valinta

PVC-vapaa vegaani premium seisontamatto varustettuna erittäin korkealla laadulla, mukavuudella ja muotoilulla. Maton pinta on aitoa korkkia, mikä antaa matolle luonnollisen tunteen ja hienon patinan sekä tekee matosta erittäin pehmeän. 
Lue lisää!
AJANKOHTAISTA

Ekman Systems panostaa iDiD infonäyttöratkaisuihin

Ekman Systems on syksyn aikana panostanut lisää infonäyttöratkaisuihin solmimalla yhteistyösopimuksen johtavan infonäyttöratkaisuja tuottavan tamperelaisen iDiD Digital Signage/ ConnectingTalents Oy:n kanssa.
Lue lisää!
AJANKOHTAISTA

Vaihda vanha valkotaulusi tyylikkääseen lasitauluun!

Nobo Diamond lasitauluissa on tyylikäs ja nykyaikainen kehyksetön design, joka maksimoi käyttöalan. Taulun magneettinen lasipinta tarjoaa kestävän ja helposti puhdistettavan pinnan säännölliseen käyttöön.
Lue lisää!
AJANKOHTAISTA

Konica Minolta laajensi uuden i-sarjan mallivalikoimaa

Konica Minolta lanseerasi ensimmäiset seuraavan sukupolven IoT-yhteensopivat bizhub i-sarjan monitoimilaitteensa vuoden 2019 alussa ja laajentaa mallistoa nyt neljällä uudella laitemallilla.
Lue lisää!
AJANKOHTAISTA

Laminoinnin muuttava teknologia!

Automaattinen laminointilaite Foton 30 tarjoaa innovatiivista, alaa johtavaa teknologiaa, joka parantaa merkittävästi tuottavuutta. 

Foton 30 on täydellinen laminointilaite kovaan päivittäiseen käyttöön!

Lue lisää!
 
 

AUDIOVISUAALISET JÄRJESTELMÄT


MONITOIMILAITTEET JA HUOLTOPALVELUT


KAHVIAUTOMAATIT JA VESIAUTOMAATIT

TOIMISTOTARVIKKEET JA LIIKELAHJAT


TYÖYMPÄRISTÖJEN KALUSTUS JA ERGONOMIA, SISUSTUSSUUNNITTELU
 
Loading...