Vi skapar en fungerande arbetsmiljö. Det innebär smidiga rutiner, en ergonomisk och trivsam arbetsmiljö, effektiva kontorsmaskiner, nödvändiga kontorstillbehör och förfriskningar inte att glömma.

Sätt våra proffs på prov! Tillsammans bygger vi en lösning som gör att kontorsarbetet i ditt företag löper smidigt i det lokala kontoret, på distans eller ute i världen.

Make your workplace work
 


Butiken är öppet må–fre kl. 8–16

Välkommen och bekanta dej med vårt breda urval!

06 320 46 00 
KUNDREFERENS

VILPE Oy satsar på arbetsergonomi

Under senaste åren har VILPE satsat mycket på personalens arbetsergonomi. Nästan varje anställd har elbord till sitt förfogande och härmed en möjlighet att välja om man arbetar sittande eller stående.  Det har konstaterats att långvarigt stillasittande kan medföra problem med hälsan. Med elbordet är det lätt att växla arbetsposition.


AKTUELLT

Katja Ekman går mot nya utmaningar – Jan Ekman kommer tillbaka som VD för Ekman Systems

Verkställande direktören för Ekman Systems Katja Ekman har tack vare ett strålande tillfälle valt att ta emot nya utmaningar. Den tidigare VD:n för Ekman Systems, Jan Ekman, kommer tillbaka som VD för företaget. Se meddelandet om byte av VD

Läs mera!
AKTUELLT

Resultaten av kundenkäten: Den goda betjäningen uppskattades mest

Ekman Systems gjorde en kundförfrågan tillsammans med Vasa Universitets enhet för ledarskap, i form av ett Pro gradu -samarbete. Detta gjordes under tidsperioden december 2018 – januari 2019.

Läs mera!
KUNDREFERENS

SOP-Metal är nöjd med kaffeautomatens kvalitet och hastighet

SOP-Metals dagliga verksamhet är hektiskt i såväl produktionen, planeringen som i försäljningen. Till förmiddags- och eftermiddagskaffet samlas hela personalen, vilket förutsätter snabbhet och driftssäkerhet av kaffearrangemangen. Samarbetet med Ekman Systems möjliggör att företagets personal får gott kaffe snabbt och bekvämt.


KUNDREFERENS

Citec Oy Ab: Med ett tjänsteavtal gällande multifunktionsapparater sparas resurser

Ekman Systems har levererat multifunktionsapparater till nästan alla Citecs inhemska verksamhetsorter. Samarbetet med Citec har fortgått redan under fem års tid. Harri Viertola som jobbar i huvudkontoret i Vasa och ansvarar för multifunktionsapparaterna och service-desk funktionerna konstaterar att samarbetet med Ekman Systems möjliggör ett flexibelt tillvägagångssätt.


AKTUELLT

Vårt specialistteam har utökats med ett nytt proffs


Inredningsplaneraren Jaana Ekman kommer att utveckla ett konsept, som består av ett expanderande möbel- och ergonomiurval samt planeringsservice.


Läs mera!
 
 

AUDIOVISUELLA SYSTEM

MULTIFUNKTIONSMASKINER OCH SERVICETJÄNSTER


KAFFEAUTOMATER OCH VATTENAUTOMATER


KONTORSMATERIAL OCH AFFÄRSGÅVOR

ARBETSOMGIVNINGENS MÖBLERING OCH ERGONOMI, INREDNING

 
Loading...