Työpisteiden kalustesuunnittelu ja asennus, ergonomia


Ekman Systems hoitaa sekä uusien että uudistettavien työpisteiden suunnittelun ja kalusteiden asennuksen. Tarjoamme asiakkaillemme paketin, joka sisältää suunnittelun, tuotteen ja käyttövalmiiksi viimeistellyt tilat. Kohteenamme voi olla yksi työpiste tai useampi työhuone. 

Uudistamme työpisteesi laadukkain sekä toimivin kalustein erilaisiin työympäristöihin. Voimme hyödyntää muutostöissä myös huonekaluja, joihin lisätään uusia elementtejä. Näistä esimerkkinä mm. sähköistettävät pöydät. 

Tavoitteenamme on aina luoda työpiste, joka pitää yllä käyttäjän työkykyä. Otamme muutostöissä huomioon työhyvinvointiin ja ergonomiaan liittyvät näkökulmat ja toimimme yhteistyössä työterveyshoitajan kanssa. Usein käytössämme on jo suunnitteluvaiheessa valmiit työterveyshoitajan antamat suositukset. Asiakkailta saatu palaute on auttanut kehittämään ratkaisujamme jatkuvasti. Toimiva työpiste houkuttelee töiden äärelle ja kohottaa henkilöstön viihtyvyyttä. 

Asiakkaamme haluavat käyttää kokonaispalveluamme, koska asennustyö tulee tehtyä kerralla oikein. Viimeistelyssä ja asennustöissä keskustellaan asiakkaan kanssa ja otetaan huomioon käyttäjien mielipiteet ja ajatukset. 

Turhia kustannuksia ei synny, kun palvelupaketti sisältää vain ja ainoastaan ne tuotteet ja palvelut mitä yritys tarvitsee. Asentajamme tekevät työn kokonaisuutta silmällä pitäen ja se näkyy myös lopputuloksessa. Yhden toimijan kanssa kokonaisuus tulee valmiiksi ja projektin hallinta vie vähemmän aikaa. 

Pienilläkin muutoksilla voi olla suuri merkitys työviihtyvyyden kannalta. Kaipaisiko teidänkin työtilanne uudistamista? Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Petri Järvinen
Puh. 044 320 4600
petri.jarvinen(at)ekmansystems.fiLoading...