Kahviautomaatit ja vesiautomaatit


Toimitamme asiakkaillemme sekä kahvi- että vesiautomaatteja. Automaatit voivat olla joko henkilökunnan, asiakkaiden tai molempien käyttöön tarkoitettuja. Niiden käyttö voi olla käyttäjälleen joko ilmaista tai jollakin maksuvälineellä toimivaa (poletti, kolikko tai kortti). Kahvi on mahdollista valmistaa joko omaan tai kertakäyttökuppiin. Halutessa kertakäyttökuppeja ei tarvitse käyttää lainkaan.

Kahviautomaatin hankkiminen on kannattavaa siinä vaiheessa, kun kahvinjuojia on vähintään 15 henkilöä päivittäin, sisältäen työntekijät sekä asiakkaat. Säästöt kahviautomaatin käytössä syntyvät ajasta, mikä muuten kuluisi kahvin ja muiden tarpeiden ostamiseen, itse kahvinkeittoon ja tiskaukseen. Kahviautomaatin käyttäminen vähentää merkittävästi myös hukkaan heitetyn kahvin määrää.

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia makuvaihtoehtoja, joista jokainen voi valita omat suosikkinsa. Säännöllinen huoltomme ja kahviautomaatin puhdistus takaavat hygieenisen valmistuksen ja kahvin aromit säilyttävän maun. Palvelemme asiakkaita nopeasti myös yllättävissä huoltotarpeissa. 

Kahvi- ja vesiautomaatit piristävät niin kuumina kuin kylminä päivinä. Juoma-automaatit auttavat henkilökuntaa jaksamaan, ja niihin tottuneet yritykset vahvistavat automaattien tuomat ajan- ja rahansäästölliset hyödyt. Odotustiloissa sijaitsevat juoma-automaatit koetaan usein hyvänä lisäpalveluna, jota arvostetaan.

Palvelupakettimme sisältää koneen, säännöllisen huollon ja pesun sekä materiaalien toimittamisen.  Palvelupaketin hinta määräytyy kuukausittaisesta perusmaksusta ja kulutetun materiaalin määrästä.

Juoma-automaatit ovat lisäpalvelua, jonka asiakkaat ja henkilökunta huomaavat.

Ota yhteyttä myyjäämme ja pyydä ilmainen esittely!


Petri Järvinen
Puh. 044 320 4600
petri.jarvinen(at)ekmansystems.fiLoading...